Kunderelasjoner

Ett kontaktpunkt for alle områder i Euronext VPS

I vår søken etter å forenkle våre eksisterende og nye kunders daglige drift, er våre kundeansvarlige kjent med alle områder i Euronext Securities Oslo. Enten er du kontooperatør, oppgjørsdeltager eller bruker en av våre tjenester fra skatte- eller utsteder området, vil vi kunne hjelpe deg med alle dine spørsmål.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Vårt team

Sveinung Dyrdal

EVP, Head of Clients and Sales
Phone: +47 90 83 55 39
sveinung.dyrdal@vps.no


Sveinung har jobbet i bank- og verdipapirbransjen i flere tiår. Han har hatt ulike stillinger i Nordea, blant annet som global leder for custody. Han begynte i Euronext Securities Oslo i 2005 som leder for verdipapirtjenester. Sveinung har erfaring fra ulike styreverv innenfor verdipapirinfrastrukturen i Norge.


Anne Ekeren Bjone

Client Relations & Segment Manager – Investment Banks and Brokers
Phone: +47 92 02 78 49
anne.ekeren.bjone@vps.no


Anne begynte i Euronext Securities Oslo i 2001 som Key Account Manager. I tillegg har Anne siden 2005 hatt stillingen som leder for Clearing & Settlement. Før dette var Anne en autorisert megler i verdipapirforetak.


John Höglund

Client Relations & Segment Manager – Issuer Services
Phone: +47 92 22 31 54
john.hoglund@vps.no


John begynte i Euronext Securities Oslo i 2019 og har tidligere arbeidet som konsulent i Gøteborg og hos Danske Capital i København. Før dette var han intern i konsultselskapet Knudsen&CRC i Shanghai. John har en Mastergrad i Applied Economics & Finance fra Copenhagen Business School (CBS) med utvekslingsstudier fra INSEEC Business School i Paris og Fudan University in Shanghai.